Писане на текстове за уеб

Copywriting

Ако Вие сте човек, който притежава сайт, блог, онлайн магазин, форум или просто ви трябват текстове за уеб, излишно е да се спомене, че текстът е главното нещо, което се среща в Интернет. Текстът е инструмент, който може да бъде във ваша полза и да ви удвои приходите.

Но, също е нож с две остриета, ако не знаете как да боравите с него. Безспорно сте срещали хиляди съвети, трикове и теории относно това, какво представлява Copywriting-ът и как да го обърнете във ваша полза, но истината е, че много от тези съвети малко са подвеждащи и неправилни.

Не всеки човек умее да пише текстове, които продават, привличат внимание и оставят приятно впечатление върху читателя, но щом в момента четете този текст, това означава, че няма нужда да се притеснявате. Тук сте на правилното място!

AdnanRasim.com ви гарантира качество, бързина и корентност, нали това целите? Разбира се! Предлагам да надникнем малко в дълбочина и детайли.

Какво всъщност мога да направя за вас? Мога да Ви напиша текст, но не такъв обикновен! Той ще продава, ще привлича внимание, ще оставя приятно впечатление върху читателя и ще ви се отрази много добре.

От улугата „Писане на текстове за уеб“ могат да се възползват:
  • всички собственици на блогове, които съдържат в себе си много богато информативно съдържание;
  • новинарски сайтове;
  • медии и портали,
  • собственици на онлайн магазини, които целят добро представяне на своите продукти.

Помислете добре, няма какво да изгубите, може само да спечелите! Затова, на ваше място бих направил запитване.

Колко ще струва?

Само 0,о3лв./дума. Това е най-ниската цена на пазара, която може да откриете! Повечето агенции имат главоломни цени за писане на текстове за уеб, но в Adnan Rasim LTD. всичко е съобразено със вашите нужди и бюджет.

Направете запитване!