Публикации във сайтове за обяви

„Публикации във сайтове за обяви“ наричам, метода, който позволява реклама с нисък капитал. Такава възможност ни дават сайтовете за обяви, които имат голям принос за продажбата на стоки или усуги. Повечето рекламни агенции пренебрегват тази страхотна възможност, която могат да предложат на своите клиенти, но не и аз. Макар и малко позабравени, сайтовете за обяви все още се посещават и използват от обикновенните потребители. Всеки търси нещо евтино и хубаво, ако не може да си позволи ново. Ето поради тази причина този тип сайтове все още са добър, даже страхотен маркетингов инструмент.Ако Вие сте предприемач, който цели да продава с нискобюджетна реклама, то това е правилният избор за вас. Дейността „Публикации във сайтове за обяви“ се състои в публикуването на обява, която съдържа снимки, заинтригуващ текст, данни за контакти със собственика на обявата и др. в множество сайтове.

Защо да изберете услугата „Публикации във сайтове за обяви“ за вашия бизнес?

Тази услуга е иделна за Вас, ако:

  • разполагате с малък, среден или висок рекламен бюджет и търсите ефикасност и качество;
  • Вие сте собственик на магазин, производител или търговец;
  • търсите естествен начин да достигнете обикновените потребители;

Много от предприемачите търсят да рекламират за малко пари, но във същото време да имат полза от това. Ето това е причината услугата „Публикации във сайтове за обяви“ да се предпочита от толкова много хора!

Обикновен, Сребърен или Златен пакет бихте избрали?

По-долу ще се запознаете с трите варианта на услугата, които може да поръчате. Всяка от тях е съобразена с капитал от малък, среден или голям размер.

• Обикновен пакет • 

Обикновения пакет включва добавянето на вашата обява в български актуални сайтове за обяви без опция VIP/TOP позиция на публикуваните обяви. Всички заглавия, описанията и таговете ще бъдат copy/paste. Този пакет е предназначен за хора с нормален размер бюджет.

• Сребърен пакет •

Сребърния пакет включва добавянето на вашата обява в български актуални сайтове за обяви с възможност за VIP/TOP позиция на публикуваните обяви (може да изберете лимита за VIP/TOP позиция според размера на бюджета ви). В зависимост от вашите цели заглавията, описанията и таговете могат да бъдат, както уникални така и copy/paste.  Този пакет е предназначен за хора, които разполагат със среден рекламен бюджет.

• Златен пакет •

Златния пакет включва добавянето на вашата обява в български актуални сайтове за обяви с опция за VIP/TOP позиция на всички публикувани обяви (може да изберете лимита за VIP/TOP позиция според размера на бюджета ви). Всички заглавия, описания и тагове са уникални. Този пакет е предназначен за хора, които разполагат с много висок рекламен бюджет.

*Важно: Тарифата за VIP/TOP позиция на публикуваните обяви се определя от техните собственици. Adnan Rasim LTD. не участва в сформирането им!

Колко ще стува?

0,20лв./пубикация (с едно и също описание/тагове/снимки предоставени от ваша страна)
0,50лв./публикация (ALL INCLUSIVE – с различни описания/тагове/снимки създадени от Adnan Rasim LTD.)

*Важно: цената за VIP/TOP обява не е включена

Направете запитване!