Маркетинг във социални мрежи

Social Media Marketing

Social Media Marketing или Маркетингът в социалните мрежи е важна част от популяризирането на даден бизнес. Да вземем за пример социални мрежи като Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, Linkedin, те са много силен и полезен инструмет за видимостта на всеки бизнес в онлайн пространството. Това, което прави социалните мрежи толкова силен инструмент за генериране на популярност, трафик и клиенти е именно потребителската маса, която притежават сайтовете от този тип. Те са предпочитани от обикновенните хора, защото са прости за разбиране и забавни за разтоварване. Идеално място където да представите своят бизнес.

Adnan Rasim LTD. предлага популяизиране на сайта ви чрез български и чуждестранни социални мрежи.

Услугата „Маркетинг във социални мрежи“ включва:
  • изпращане на линковете от сайта ви в популярни и качествени социални мрежи с цел генериране на трафик и популяризация;
  • подбиране на ефективни заглавия и описания, които привличат вниманието на потенциалния клиент;
  • подбор на ключови думи свързани с вашата ниша;
  • репорт за извършената работа при желание.

Освен, че тази услуга ще ви докара допълнителен трафик и популяризация, тя може да увеличи и авторитета ви пред интернет търсачките, който е ключов фактор за челните позиции при търсене.

Ако вие сте човек, който цели бърза популярност и ефективна реклама, то това е правилният избор, който може да направите.

Колко ще струва?

*0,17лв./публикация с едно и също съдържание (всяка с едно и също заглавие, описание, снимки, тагове)
*0,35лв./публикация с различно съдържание (всяка с различно заглавие, описание, снимки, тагове)

Направете запитване!