Създаване на динамичен уебсайт

„Създаване на динамичен уебсайт“ е услуга, от която се нуждае всяка фирма/компания независимо от размерите на бизнеса, който практикува. Уеб Сайт-ът също може да представя даден бизнес, организация, сдружение или друг бранд в Интернет. Пръсъствието в интернет е наложително, защото това увеличава видимостта и популярността на абсолютно всякакъв вид бизнес. От което следва, че и по същия начин се очаква нарастването на продажбите, както и предлагането им. Последствията са изцяло благоприятни, както за сайта, така и за вас. Ако вие сте човек, който иска бизнесът му да е видим за всички хора по целия свят не само офлайн, но и в онлайн пространството, това означава, че трябва да притежавате уеб сайт на 100%.

Adnan Rasim LTD. поемама ангажимента да създаде за вас уеб сайт чрез готова платформа. Той е лесен за използване дори и от страна на собственика (в случая Вие) след първоначалната обработка.

Услугата „Създаване на динамичен уебсайт“  се състои в и включва следното:
  • Закупуване на хостинг план и домейн за сайта ви, отговарящ на вашите нужди и изисквания;
  • Създаване на сайта чрез готова платформа за управление на съдържание;
    Избор на тема и оформление на сайта ви;
  • Свързване на вече закупеният домейн със сайта;
  • Първоначално попълване на сайта със съдържание, което описва вашата дейност, фирма/компания, предлаганите услуги, история и пр.
  • Свързване на фирменото ви лого със сайта, ако има налично такова;
  • Добавяне на екстри като бутони за споделяние във соц. мрежи, обратна форма за контакт, препратка към профилите ви във соц. мрежи;
  • Последен довържителен оглед и корекции, съобразени с изискванията и нуждите на клиент.

Това са само първоначалните процеси при създаването на един уеб сайт, което ще рече, че ако желаете да продължите разрастването, не е казано да се спре работата върху сайта ви. Запомнете, за да имате видимост в Интернет, за да продавате ефективно, за да сте популярни повече, Вие трябва да имате едно топло, уютно и прекрасно място, а именно услугата „Създаване на динамичен уебсайт“ идеална за тази цел.

Покажете се на света сега, не чакайте утре!

Направете запитване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*