Създаване на динамичен уебсайт

„Създаване на динамичен уебсайт“ е услуга, от която се нуждае всяка фирма/компания независимо от размерите на бизнеса, който практикува. Уеб Сайт-ът също може да представя даден бизнес, организация, сдружение или друг бранд в Интернет. Пръсъствието в интернет е наложително, защото това увеличава видимостта и популярността на абсолютно всякакъв вид бизнес. От което следва, че и по същия начин се очаква нарастването на продажбите, както и предлагането им. Последствията са изцяло благоприятни, както за сайта, така и за вас. Ако вие сте човек, който иска бизнесът му да е видим за всички хора по целия свят не само офлайн, но и в онлайн пространството, това означава, че трябва да притежавате уеб сайт на 100%.Adnan Rasim LTD. поемама ангажимента да създаде за вас уеб сайт чрез готова платформа. Той е лесен за използване дори и от страна на собственика (в случая Вие) след първоначалната обработка.

Услугата „Създаване на динамичен уебсайт“  се състои в и включва следното:
  • Закупуване на хостинг план и домейн за сайта ви, отговарящ на вашите нужди и изисквания;
  • Създаване на сайта чрез готова платформа за управление на съдържание;
    Избор на тема и оформление на сайта ви;
  • Свързване на вече закупеният домейн със сайта;
  • Първоначално попълване на сайта със съдържание, което описва вашата дейност, фирма/компания, предлаганите услуги, история и пр.
  • Свързване на фирменото ви лого със сайта, ако има налично такова;
  • Добавяне на екстри като бутони за споделяние във соц. мрежи, обратна форма за контакт, препратка към профилите ви във соц. мрежи;
  • Последен довържителен оглед и корекции, съобразени с изискванията и нуждите на клиент.

Това са само първоначалните процеси при създаването на един уеб сайт, което ще рече, че ако желаете да продължите разрастването, не е казано да се спре работата върху сайта ви. Запомнете, за да имате видимост в Интернет, за да продавате ефективно, за да сте популярни повече, Вие трябва да имате едно топло, уютно и прекрасно място, а именно услугата „Създаване на динамичен уебсайт“ идеална за тази цел.

Покажете се на света сега, не чакайте утре!

Направете запитване!