Регистрация в търсачки и директории

регистрация в търсачки и директории

„Регистрация в търсачки и директории“ е процедура целяща лесното намиране на сайта ви в основните места, от където потребителите започват своето пътешествие в Интернет.

Сайтът сам по себе си не представлява нищо, ако той няма посетители. След като обработката на вашия сайт се завърши, необходимо е да се добави в така наречените търсачки (от рода на Google, Bing, Yahoo, Yandex, Ask и т.н.). Също и в директории/каталози за сайтове.

Обаче много собственици на уеб сайт, правят грубата грешка да не регистрират сайта си в Интернет търсачки и каталози. Вие не бъдете от тях! Разбира се, ако не искате да изгубите потенциални клиенти, които могат да ви посетят без да пилеете пари за реклама.

Тази услуга предимно се предпочита от хора, които:
  • вече имат изграден уеб сайт;
  • имат дългосрочен план за присъствие в интернет;
  • ценят всеки потенциален клиент;
  • искат добро представяне на своя бизнес

Ако услугата „Регистрация в търсачки и директории“ представлява интерес за вашите нужди, моля направете запитване. Ще се свържа с вас в рамките на работния ден!

Колко ще струва?

Само 0,20лв./регистрация. Искам да уточня, че всяка регистрация става ръчно и не се използва отделен софтуер, който може да навреди на сайта ви. Регистрацията става периодично с цел избягване на уеб спама.

Ако офертата, с която се запознахте току що, представлява интерес за вас, можете да направите запитване от бутона по-долу или от страницата за контакти.

Направете запитване!